Mer Enn 60.000 Salg Har Gitt Grunnlag For Å Spydspisse Teknologi For Selgeren, Salgssjefen & Grunderen

NB! Dersom du etter å ha lest dette innlegget finner ut at Spintelemarketing er totalt irellevant eller uinteressant for deg av en eller annen grunn – så er det helt greit, no hard feelings

Introduserer Spintelemarketing – verdens første av sin sort. Spintelemarketing er en skybasert dialerløsning som er utviklet utelukkende for bedrifter som utfører direktesalgmøtebooking eller undersøkelser. Dersom du kun jobber i andre kanaler er ikke denne tjenesten noe for deg.

Vi er stolt av å presentere vår første modul i rekken av salgstøtteverktøy. Spintelemakerting skal kunne erstatte de systemene du bruker for Telemarketing – Allerede i dag.

Likevel har vi større ambisjoner.

Det forundrer oss ikke om frihet er den største grunnen til at du er grunder og til at du i første omgang drømte om, og deretter faktisk startet for deg selv.

Du har nok hele tiden tenkt at frihet kun kan oppnåes ved å tjene mer –  Frigjøre mer tid. Isåfall har vi samme ambisjon.

Som salgssjef er verden din ganske lik. Du måles på resultater, lønnes tildels etter resultater og administrative oppgaver(trykking) oppleves som et herk og er uten tvil en stor flaskehals.

Du trenger mer tid til inntektsbringende oppgaver og flere kvelder uten excel-trykking. Spintelemarketing utvikles med akkurat de intensjonene. Vi har utelukkende dine ønsker og bedriften sin lønnsomhet i tankene under utvikling.

Derfor er vårt skybaserte system lagt opp med full fleksibilitet, med mulighet for å automatisere arbeidsoppgaver gjennom automatisert arbeidsflyt, integrasjoner og API.

Spintelemarketing er starten på et større eventyr… Ved lansering og 12 måneder fram i tid ønsker vi derfor kun å jobbe med et maks antall av 20 klienter. Du vil som 1 av 20 være med å diktere hvordan og i hvilken retning de nye systemene utvikles.

Konseptet baserer seg på at vi starter med et godt pre-definert grunnlag, og ender opp med å bygge et system som er perfekt tilpasset din drift i løpet av 12 måneder.

På den måten skal vi klare å optimalisere systemet så bra for salg, implementere automatisere arbeidsprosesser så bra for
administrasjon , og legge opp en så god prismodell at Spin-produktene blir et av dine viktigste verktøy på veien mot din suksess. Vi skal sørge for bedre lønnsomhet og mer tid. Større frihet for deg som grunder og salgssjef.

Spintelemarketing vil oppleves som et mer komplett system enn de fleste eksisterende systemer for Telemarketing – Det samme vil gjelde framtidige utvidelser.

Spent på å høre mer om Spintelemarketing?